Arrow
Arrow
Slider

We hebben hoog in ons vaandel staan dat de kwaliteit van de dranken die we schenken voorop moet staan maar wel voor een aangename prijs. We werken nauw samen met diverse wijnhandelaren zoals Bart, Heeren van Heusden en La Branche voor een afwisselend ook op het seizoen aangepast aanbod.

Voor de bieren kijken we ook buiten het standaard aanbod, en zijn in de persoon van de biersommelier vaak ook zelf op pad om nieuwe bieren, al dan niet tijdelijk, aan ons assortiment toe te voegen. Het bieraanbod in Nederland is de laatste jaren sterk uitgebreid en we laten u graag kennis maken met nieuwe smaken. Wist u dat er anno 2016 meer dan 400 brouwers in Nederland actief zijn?

Meer weten over ons aanbod? Klik dan eens op een van onze dranken kaarten.

N.B. op een eiland wonen heeft zijn voordelen, maar soms zijn dingen gewoon op en moet het van de overkant komen….dat duurt soms even.

Vandaag op de Tap

Klik hier voor ons actuele assortiment aan bieren.

Untapped

Nieuws

Alles uit blik proeverij "CANNED"

Op zondag 25 maart proeven we weer verschillende bieren, maar nu uit blik.

Daarnaast zullen de bijpassende versnaperingen ook uit blik komen.

Aanvang weer 13:30, kosten €25TBG-leden, €30 niet TBG-leden

Aanmelden noodzakelijk in verband met de inkoop.

Kunstklas Artex exposeert

DROOMTAFERELEN in De 12 Balcken

Het grootste kunstwerk wat ooit in De 12 Balcken heeft gehangen, is de tekening HAAR HAAR gemaakt door Minke Leppink en Laurien Folkerts. Ze werkten er - met tussenpozen - een jaar aan. De tekening is volledig zwart-wit en zeer gedetailleerd uitgevoerd met potlood. De dromerige voorstelling neemt je mee in een surrealistische sfeer. De makers werkten er aan tijdens Artex KunstKlas en hebben de andere leerlingen van KunstKlas uitgedaagd ook een wonderlijke voorstelling te maken, met (kleur)potlood en met zoveel details als mogelijk. De resultaten zijn te zien in de tentoonstelling Droomtaferelen in De 12 Balcken.

Contact

Weverstraat 20
1791 AD Den Burg - Texel
Telefoon 0222 312681

contact

Openingstijden

Ma- t/m Donderdag

10:00 - 01:30

Vrijdag

10:00 - 03:00

Zaterdag

10:00 - 03:00

Zondag

17:00 - 01:30

openingstijden

Deze maand ook

Lunch:

Natuurlijk onze eigen saté

Diner:

Kabeljauw met duxelles van champignons

Deze maand