Arrow
Arrow
Slider

We selecteren onze dranken uitsluitend via erkende handelaren, en buiten het reguliere consumenten segment, waardoor we steeds weer lekkere verrassingen voor een ieder in petto hebben. Onze wijnen variëren van mousserend, droog, zoet, wit rood en rosé. Onze bieren komen uit Nederland, België, Duitsland, Italië, Groot-Brittannië, en Verenigde Staten, en bestrijken een breed smaak pallet. Door ons lidmaatschap van de Alliantie van Biertapperijen hebben we iedere maand ook een exclusief bier van de tap. Daarnaast is er het vaste aanbod van een Brand pils, Texels Skuumkoppe, en Vedett White, en nog drie andere wisseltaps. De laatste tijd is er ook meer aandacht voor alcoholvrije dranken in het algemeen en daar spelen we ook op in, in ons aanbod zijn er bieren van Bavaria, en de Nanny State van Brewdog bijvoorbeeld. Verder hebben we een algemeen aanbod aan frisdranken, en altijd een lekkere versgeperste jus d’orange.

Bekijk hier de wijnkaart

Bierkaart

We verkopen o.a. bieren van:

Achelse Kluis, Achouffe,  Anderson Valley, Bavaria, Boon, Bird Brewing, Bosteels, Brand, Brewdog, Chimay, Corona, Dupont, van Eecke, Guinness, Gregorius, Jopen, Kompaan, de Koninck, Landtsheer, Lefebvre, Leffe, Liefmans, Lindemans, Moortgat, Oedipus brewing, Oldskool, Palm, de Ranke, Rodenbach, Scheldebrouwerij, St. Bernardus, de Texelse, Triporteur, Troubadour, la Trappe, Uiltje, Weihenstephaner, Westmalle,  IJ brouwerij en Zundert.

We proberen deze lijst indien mogelijk nog uit te breiden, aan te passen en bij te houden. Soms is levering niet mogelijk. We hebben op dit moment ongeveer 90 bieren van de fles. Ziet u door de bomen het bos niet meer, altijd al meer willen weten van bier, dan kunnen we door middel van bierproeverijen verder inwijden in de smaak van bier. Dat kan met ons biergilde(zie agenda), of in groepsverband.

Neem daarvoor contact op met onze biersommelier Dirk Breedveld, via ons mailadres.

Vandaag op de Tap

Klik hier voor ons actuele assortiment aan bieren.

Untapped

Nieuws

25 februari jaarvergadering en proeverij

Ons proefgenootschap heeft zijn jaarlijkse aandeelhoudersvergadering, met een aansluitende proeverij.

Lid worden kan altijd voor een eenmalige inleg van €25. Daarvoor ontvang je iedere proeverij €5 korting op de toegang.

In 2018 organiseert de keldermeester 8 proeverijen met verschillende thema's en altijd verrrassende bieren uit binnen- en buitenland.

Het is een uitgelezen kans om je smaak, je passie en je kennis over speciaalbieren te vergroten.

Aanvang 13:30(vergadering) 14:30 proeverij kosten €10 voor aandeelhouders €15 voor niet aandeelhouders.

 

Nieuwe expositie in de serre

Tot 25 februari is er, in onze serre, weer nieuw en ouder werk te zien van Annemarie Visser in verschillende technieken.

Contact

Weverstraat 20
1791 AD Den Burg - Texel
Telefoon 0222 312681

contact

Openingstijden

Ma- t/m Donderdag

10:00 - 01:30

Vrijdag

10:00 - 03:00

Zaterdag

10:00 - 03:00

Zondag

17:00 - 01:30

openingstijden

Deze maand ook

Lunch:

Natuurlijk onze eigen saté

Diner:

Kalfs T-Bone met kruidenboter

Deze maand